Pasta di Mozzarella

En ljuvligt krämig och smakrik pasta som passar hela familjen – och du lagar den på nolltid. Servera direkt från kastrullen och toppa gärna med färsk basilika!

10 minuter
Svårighetsgrad: Lätt
Skriv ut

Ingredienser

4 portioner
Pasta, valfri sort
4 dl
Olivolja
1 msk
Gul lök
1 st
Soltorkade tomater
3 st
Vitlök
1 klyfta
Tomatpuré
1 msk
Krossade tomater
400 g
Di Mozzarella Tomat & Basilika
2 dl
Salt och peppar
efter smak .
Basilika
för topping .

Gör så här:

  1. Koka upp pastavatten.
  2. Hetta upp 2 msk olivolja i en kastrull och fräs lök och vitlök i ca 2 minuter.
  3. Tillsätt soltorkade tomater och tomatpuré. Fräs ytterligare 2 minuter och ha därefter i krossade tomater. Låt puttra i 5 minuter.
  4. Lägg i pastan i det kokande pastavattnet och koka enligt anvisning på paketet.
  5. Tillsätt Kavli mjukost till tomatsåsen och mixa slät. Salta och peppra.
  6. Blanda pastan med såsen och toppa med färsk basilika.

Dela recept