Krämig pasta med italienska smaker

Receptet är framtaget av Karin Walker #chiliconkarin

10 minuter
Svårighetsgrad: Lätt
Skriv ut

Ingredienser

4 portioner
Pasta
4 påse
Grädde
3 dl
Di Mozzarella Tomat & Basilika
1.5 dl
Soltorkade tomater
11 st
Vitlökssalami
100 g
Kronärtskockor, marinerade
290 g
Basilika
1 kruka
Svartpeppar
1 nypa

Gör så här:

  1. Koka pastan.
  2. Vispa ihop grädde och di Mozzarella Tomat & Basilika i en kastrull på svag värme.
  3. Hacka de soltorkade tomaterna (spara lite till garnering) och dela salamin i bitar.
  4. Lägg det tillsammans med kronärtskockorna i ostsåsen och låt sjuda.
  5. När pastan är kokt häll av vattnet, skölj hastigt, lägg pastan i en form och rör ned 1 msk olja från tomaterna.
  6. Fördela såsen över pastan, garnera med resten av de soltorkade tomaterna, basilika och nymalen svartpeppar.

Dela recept