Di club sandwich

Med smak av solmogna tomater och basilika bygger du en fräsch variant av den klassiska dubbelsmörgåsen. Tips! Packa in sandwichen i smörpapper och ta med på picknicken.

10 minuter
Svårighetsgrad: Lätt
Skriv ut

Ingredienser

1 portioner
Surdegsbröd
3 skivor
Salladsblad
1 st
Tomat
1 st
Kronärtskockor, marinerade
50 g
Mortadella
6 skivor
Di Mozzarella Tomat & Basilika
1 dl
Sallad
till servering .

Gör så här:

  1. Bred Kavli mjukost på varje brödskiva, mittenskivan ska ha mjukost på båda sidorna.
  2. Bygg ihop mackan i ordningen bröd, sallad, tomat, kronärtskocka, mortadella, bröd. Upprepa därefter en gång till så det blir två lager.
  3. Dela mackan på hälften och servera med valfri sallad.

Dela recept