Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the make-section-column-clickable-elementor domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/gndevse/kavli.gndev.se/wp-includes/functions.php on line 6114

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the simple-custom-post-order domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/gndevse/kavli.gndev.se/wp-includes/functions.php on line 6114
Crispy & Hot Fishtaco – Kavli Sverige

Crispy & Hot Fishtaco

Toppa fredagsnyset med krispigt panerad torsk och en het coleslaw – En ostig take på den klassiska varianten. Låt hela familjen bygga ihop sin egna Kavli Hot fichtaco! 

30 minuter
Svårighetsgrad: Lätt
Skriv ut

Ingredienser

4 portioner
Torsk
500 g
Vetemjöl
1 dl
Paprikapulver
1 msk
Ägg
1 st
Pankoströbröd
2 dl
Neutral olja till stekning
2 msk

KAVLI HOT COLE SLAW

Spetskål
0.5 huvud
Morot
1 st
Salladslök
1 st
Hot Jalapeno
1 dl
Majonnäs
0.5 dl
Limesaft
1 msk
Salt & peppar
efter tycke och smak .

Tillbehör

Tortillabröd
4 st
Sallad
0.5 huvud
Avokado
2 st
Paprika
1 st
Koriander
1 näve
Hot Jalapeno
efter tycke och smak .

Gör så här:

  1. Hyvla spetskål tunt och riv moroten. Skär salladslöken i tunna skivor. Blanda det tillsammans majonnäs, Kavli Hot mjukost, salt & peppar.
  2. Skär torsken i mindre bitar, salta.
  3. Blanda vetemjöl och paprikapulver på ett fat.
  4. Vispa upp ägg på ett fat och lägg upp pankoströbröd på ett fat.
  5. Vänd fisken först i vetemjöl, därefter ägg och till sist i panko.
  6. Hetta upp olja i en stekpanna och stek fiskbitarna så att de blir gyllene och frasiga.
  7. Fördela tillbehören i små skålar och låt alla få bygga ihop sina egna tacos

Dela recept