Crêpes med KantarellOst

Otroligt goda crêpes där vi tar en genväg med färdiggräddade pannkakor. Den härliga höstiga smaken kommer från KantarellOst, rökt kalkonbacon, äpple och vårlök.

10 minuter
Svårighetsgrad: Lätt
Skriv ut

Ingredienser

4 portioner
Kalkonbacon
2 paket
Rött äpple
1.5 st
KantarellOst
150 g
Pannkakor, från gårdagen
8 st
Salladslök
2 st
Bladpersilja
3 msk
Salr och svartpeppar
efter tycke och smak .

Gör så här:

  1. Sätt ugnen på 225°.
  2. Strimla kalkonbacon och stek i någon minut.
  3. Skär äpplet i tärningar.
  4. Lägg ner nästan alla äppeltärningar i stekpannan och stek i någon minut.
  5. Hacka salladslök och bladpersilja
  6. Bred Kantarell­Ost på varje pannkaka.
  7. Strö över kalkon- och äppelblandningen, salladslök och hälften av bladpersiljan. Salta och peppra.
  8. Rulla ihop och lägg pannkakorna i en ugnsfast form.
  9. Gratinera i övre delen av ugnen ca 6–7 min tills osten smällt.
  10. Garnera med persilja och äppelbitar.

 

Dela recept