Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the acf domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/gndevse/kavli.gndev.se/wp-includes/functions.php on line 6121

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the make-section-column-clickable-elementor domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/gndevse/kavli.gndev.se/wp-includes/functions.php on line 6121

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the simple-custom-post-order domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/gndevse/kavli.gndev.se/wp-includes/functions.php on line 6121
Crêpes med KantarellOst – Kavli Sverige

Crêpes med KantarellOst

Otroligt goda crêpes där vi tar en genväg med färdiggräddade pannkakor. Den härliga höstiga smaken kommer från KantarellOst, rökt kalkonbacon, äpple och vårlök.

10 minuter
Svårighetsgrad: Lätt
Skriv ut

Ingredienser

4 portioner
Kalkonbacon
2 paket
Rött äpple
1.5 st
KantarellOst
150 g
Pannkakor, från gårdagen
8 st
Salladslök
2 st
Bladpersilja
3 msk
Salr och svartpeppar
efter tycke och smak .

Gör så här:

  1. Sätt ugnen på 225°.
  2. Strimla kalkonbacon och stek i någon minut.
  3. Skär äpplet i tärningar.
  4. Lägg ner nästan alla äppeltärningar i stekpannan och stek i någon minut.
  5. Hacka salladslök och bladpersilja
  6. Bred Kantarell­Ost på varje pannkaka.
  7. Strö över kalkon- och äppelblandningen, salladslök och hälften av bladpersiljan. Salta och peppra.
  8. Rulla ihop och lägg pannkakorna i en ugnsfast form.
  9. Gratinera i övre delen av ugnen ca 6–7 min tills osten smällt.
  10. Garnera med persilja och äppelbitar.

 

Dela recept